Årets SUFO er borgernes støtte og advokat

Årets SUFO 2016

Gunhild Olesen, ældrerådgiver i Jammerbugt kommune blev kåret som ”Årets SUFO 2016”.

Prisoverrækkelsen fandt sted på Hotel Nyborg Strand d. 6 marts under overværelse af knap 300 deltagere i forbindelse med SUFO’s Årskursus.  Fire kandidater var indstillet til prisen, som blev uddelt for syvende gang.

Kollegerne skriver om prismodtageren:

”Der er ikke langt fra tanke til handling. Det er det gå-på-mod, der kendetegner dit arbejde. Du har gennem alle årene været klar med de rette argumenter for at klæde borgerne på til at kunne træffe kvalificerede valg. Du har været på forkant med diverse beskrivelser for at forsvare, at vilkårene for de forebyggende hjemmebesøg lever op til lovgivningen og formålet med de forebyggende hjemmebesøg. Du tager din rolle som borgerens støtte og ’advokat’ alvorlig. Du er samtidig frisk på nye tiltag og har en meget kreativ måde at få tingene til at ske på. Som kollegaer tør vi næsten ikke tænke tanken om at du skulle finde på at gå på pension engang. Foreløbig er vi så heldige at have dig som kollega, og det er vi meget taknemmelige for”.

Ved modtagelse af prisen, sagde Gunhild Olesen: ”Jeg er fuldstændigt overvældet. Tusind tak for indstillingen. Jeg synes ikke, jeg har fortjent denne pris mere end nogen andre. Alle os i forebyggende hjemmebesøg går ind i det med liv og sjæl”.

Gunhild Olesen har været med i arbejdet, siden lov om forebyggende hjemmebesøg trådte i kraft i 1996. Hun er uddannet Social- og Sundhedsassistent (SSA).

 Om prisen
”Årets SUFO” er en pris, som er indstiftet af Landsforeningen for ansatte i SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg (SUFO), for at hædre en medarbejder, der udfører forebyggende hjemmebesøg for ældre borgere. Kandidater indstilles af kolleger.

 

 

Scroll to Top
Scroll til toppen