Gratis psykoterapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner

Det Nationale Sorgcenter tilbyder gratis psykoterapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner. De første klienter har afsluttet forløbet, og der er nu åbent for flere klienter.

Hvis I kender til efterladte, som har mistet en partner eller et barn for over et halvt år siden og som oplever vedvarende og komplicerede sorgreaktioner, så kan I henvise dem til Det Nationale sorgcenter. Udfyld venligst kontaktformularen på denne hjemmeside eller indtal dine oplysninger på telefon: 40 566 766

Behandlingstilbuddet bliver fulgt tæt af forskere fra Aarhus Universitet, som en del af et forskningsprojekt.

Det fortæller tidligere klienter om forløbet:

”Forløbet har fået mig til at tænke mine tanker til ende og sætte ord på mine følelser. Det har hjulpet mig meget, og jeg forstår min sorg bedre”, fortæller Janni Larsen som mistede sin mand.

Yvonne Hvidhjelm, som også mistede sin mand, fortæller: ”Inden jeg startede i terapi fyldte sorgen rigtig meget, og det var svært at komme ud af den. Jeg kunne pludselig begynde at tude uden, at jeg vidste hvorfor. Sorgen fylder ikke så meget mere. Nu er det mere de glade oplevelser jeg havde med Lars, der fylder.”

Scroll to Top
Scroll til toppen