Tilbud til ældre i sorg 

Ældre mennesker oplever hyppigt at miste nære personer til døden, men det betyder ikke, at sorgen efter tabet bliver lettere. Ældre efterladte kan også opleve kompliceret og funktionsnedsættende sorg, men der er hjælp at hente.  

I forbindelse med Det Nationale Sorgcenters projekt har vi har fornyeligt skrevet en kort artikel om ældre og sorg, hvor I kan læse mere om, hvordan ældre mennesker, der mister en nær relation til døden, kan blive ramt af sorg. Om hvornår sorgen bliver kompliceret, og hvordan man kan hjælpe ældre med komplicerede sorgreaktioner. 

Tilbud om gratis psykologisk hjælp til ældre efterladte 
Det Nationale Sorgcenter tilbyder gratis psykoterapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner, og der er aktuelt åbent for flere klienter. 

Hvis I kender til efterladte, som har mistet en partner for over et halvt år siden og som oplever vedvarende og komplicerede sorgreaktioner, så kan I henvise dem til Det Nationale Sorgcenter. Udfyld venligst kontaktformularen på denne hjemmeside eller indtal dine oplysninger på telefon:  40 566 766 

Behandlingstilbuddet bliver fulgt tæt af forskere fra Aarhus Universitet, som en del af et forskningsprojekt. 52 ældre efterladte deltagere allerede i forskningsprojektet, men vi forventer at skulle følge op til 160 ældre efterladte, som har modtaget behandling, før at vi med sikkerhed kan sige noget om effekten af behandlingen. 

Scroll to Top
Scroll til toppen