Ledige pladser til gratis psykologisk hjælp til ældre efterladte 

Pt. er der ledige pladser ved Det Nationale Sorgcenter i København, hvor efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner tilbydes 12 sessioners psykoterapi. Terapien er evidensbaseret og tilbydes af erfarne psykologer. 

Behandlingstilbuddet bliver fulgt tæt af forskere fra Aarhus Universitet, som en del af et forskningsprojekt, om hvordan vi bedst hjælper ældre efterladte i sorg. 

Behandlingen er nu blev evalueret på en mindre gruppe af 11 ældre efterladte i et pilotstudie. De første foreløbige resultaterne peger på, at behandlingstilbuddet har en lovende positiv virkning på komplicerede sorgreaktioner. Projektet og de første foreløbige resultater bliver fremlagt på en sorgkonference i København d. 23. september 2022 af Katrine B. Komischke-Konnerup. 

Men før man med sikkerhed kan sige noget om effekten af behandlingen, skal 160 ældre efterladte, som har modtaget behandling, følges. Derfor ønsker Det Nationale Sorgcenter at komme ud med budskabet om tilbuddet til så mange efterladte som muligt. 

Hvis du kender til efterladte som har mistet en partner for over et halvt år siden og som oplever vedvarende og komplicerede sorgreaktioner, så kan du henvise dem til Det Nationale Sorgcenter. Udfyld venligst kontaktformularen på denne hjemmeside eller indtal dine oplysninger på telefon:  40 566 766 

Scroll to Top
Scroll til toppen